Gratis og uforpligtende prøvekorrekturlæsning til alle nye kunder.

Virksomhedens baggrund

Jeg stiftede AMNielsen ApS i 2014. Ideen opstod i afslutningsfasen af min ph.d. under min søgning efter en dygtig engelsk korrekturlæser, som kunne korrekturlæse min afhandling. Desværre var udbuddet af leverandører meget begrænset og de korrekturlæsere jeg kunne finde, var danskere og ikke kvalificerede.

Det endte med, at jeg ikke fik korrekturlæst min egen ph.d.-afhandling. Jeg bestod dog i fin stil alligevel og arbejdede efterfølgende 3½ år på Aarhus Universitet som adjunkt.

Efter min ph.d. besluttede jeg mig for at starte med at tilbyde korrekturlæsning af høj kvalitet. Målgruppen er/var ph.d.-studerende og forskere. Idag er det også mest denne gruppe, der benytter min service.
Først, fra 2010, tilbød jeg korrekturlæsning i regí af en enkeltmandsvirksomhed og fra og med 2014 som et ApS.

Levering til tiden

Jeg leverer altid til aftalt tid eller før. Ved store opgaver kan der korrekturlæses 10000-15000 ord om dagen. Korte opgaver kan ofte leveres samme dag, specielt hvis de indleveres om morgenen. Jeg har tre korrekturlæsere tilknyttet så jeg kan altid få opgaverne til at “gå op” og undgå unødig ventetid for kunden.

Opgaveflow

det typiske forløb, der igangsættes, når jeg modtager en tekst - enten på e-mail eller via SEND-funktionen er som følger:

1. Teksten sendes til mig elektronisk. Helst i MS Word – pdf er dog også muligt (bemærk at pdf koster 25 % mere pr. ord).
2. Jeg sender et tilbud til dig og spørger typisk efter:

a) om det skal være UK/US English (jeg spørger altid om dette uanset hvad)
b) anvendt referencestil og om referencelisten skal korrekturlæses
c) din/jeres adresse og EAN-nummer

3. Hvis du godkender tilbuddet modtager du teksten samt en faktura i overensstemmelse med tilbuddet. Hvis du er en offentlig institution er fakturaen også automatisk sendt som e-faktura til det opgivne EAN-nummer (75% af mine kunder er universitets- eller hospitalsansatte så jeg kender proceduren).

Prøvekorrektur

Som ny kunde tilbydes du en gratis og uforpligtende prøvekorrektur. Inden man bestiller en større opgave er det rart at vide hvad man går ind til. Rigtig mange af mine faste kunder har på et eller andet tidspunkt benyttet sig af denne mulighed.

Privatlivspolitik

Alle de tekster, der sendes, behandles fortroligt. Jeg har absolut ingen interesse i at offentliggøre tekster jeg modtager fra mine kunder.

Priser

Prisstrukturen er udformet på en sådan måde, at det bliver billigere (relativt) jo længere teksten, der skal korrekturlæses. Antallet af ord fastsættes ved ordoptælling i MS Word. For pdf-dokumenter konverterer jeg endda til MS Word for at lave selvsamme optælling.

Formater

MS Word er klar det bedste at sende dokumenter i, idet track-changes funktionen er rigtig god at lave korrektur i. For pdf-dokumenter bruges kommentarfunktionen. Jeg tilbyder desværre ikke længere korrekturlæsning i LaTex. Jeg anbefaler dog, at man konverterer til pdf og lader korrekturlæsningen ske i pdf hvorefter man selv kan ændre i sit LaTex-dokument.

Som det ses af grafikken er omtrent 75% af mine kunder universitetsansatte eller hospitalsansatte, som får lavet engelsk korrekturlæsning af deres videnskabelige artikler, ph.d.-afhandlinger og projektansøgninger. Københavns Universitet er uden sammenligning min største kunde. Få et tilbud her

Vedhæft din tekst og få et tilbud med det samme.

Vedhæft mere

Priser - få et tilbud - eller beregn prisen herunder

Ord: , sider: . Pris: DKK 1619.00 ex moms.

| Forside | Referencestilarter |

________

Priseksempler

Eksempel 1: 7112 ord på 26 sider; Pris: 606,62 ex moms (beregnet pr. ord)
Eksempel 2: 3568 ord på 10 sider; Pris: 324,00 ex moms (beregnet pr. side).